logo Garage Winters nieuwe logo

Garage Winters

Onze garage bestaat sinds 1966 en ook veel van het zwarte goud is omstreeks deze tijd ontstaan. Een gouden tijd mag ik wel zeggen.

Dat deze muziek nog is behouden en nog steeds gedraaid wordt is fantastisch! Vanuit passie voor muziek maar ook erkenning voor talent steunen wij dit evenement.

Onze garage is uitgegroeid tot een goed lopend en mooi familie bedrijf. Mijn opa is grondlegger en nog altijd hangt zijn oude klok als herinnering aan de muur. Iets wat oud is en waarde heeft moet je koesteren, niet in een doos stoppen maar laten zien of horen en trots op zijn want het wordt gewoon… niet meer zo gemaakt!

Geniet van het zwarte goud!

 

_____

Welkom bij Garage Winters!

Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, elektrische voertuig, bedrijfswagen of camper voor APK en onderhoud, diagnose, kleine- en grote beurten, aircoservice en voordelige banden.

Al sinds 1966 staan bij ons kwaliteit en service voorop. In al die jaren hebben wij een grote expertise en vakkundigheid opgebouw waarmee wij u graag van dienst willen zijn.

Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag vrijblijvend uit voor een kennismaking met ons bedrijf. U bent van harte welkom!

Neem eens een kijkje op onze website:

www.garagewinters.nl