Irene Lardy

Irene Lardy

''Je moet een zaaloptreden van Irene Lardy zien. De hele boel gaat op z'n kop!'', was wat velen zeiden over deze artiest.

Al van jongs af aan werd ze het 'zangsterretje' genoemd en deed mee aan talentenjachten. Daar sleepte ze al gauw verschillende prijzen in de wacht. Door steeds maar verder te verdiepen in muziek groeide ze uit tot een professionele zangeres.

Tv shows, films, songfestivals, optredens; ze kon het allemaal! Voor het festival in Knokke heeft ze echter vriendelijk bedankt; met een reden die wij wel enigszins begrijpen.

Haar grote hit 'Dit is de allereerste keer' bereikt een plaats op de topparade van Veronica. Met een nieuwe hit in de maak liggen de verwachtingen hoog, maar ook die maakt ze waar.

Irene mag gast zijn bij de Gert & Hermien show en in de tv-show van Lou van Burg samen met grote namen als Patricia Paay, Jeanette van Zutphen en Conny Vink.

Achter het liedje 'Eviva Espana' schuilt een bijzonder verhaal. Je leest het straks in ons boek!

Bekijk foto's van onze ontmoeting met haar en luister via ons Youtubekanaal naar haar mooie muziek: https://www.youtube.com/channel/UCUJu2vR-C3_5H9Cv1WV3Y2w