download

Wij zijn Rook Pijpleidingbouw: De specialisten in het ontwerpen, het bouwen en onderhouden van drink- en industriewaterzuiveringen. Onze fabriek ligt middenin het waterrijke natuurgebied De Wieden te Sint Jansklooster.

Wat Rook Pijpleidingbouw uniek maakt, is dat we alles in eigen huis maken. Van procestechnologie tot het ontwerpen en de engineering van installaties. We fabriceren onze eigen onderdelen, zoals leidingen, tanks en andere hulpstukken en kunnen dit in RVS, staal en kunststof doen. We ‘rilsaneren’ de leidingen zodat het een afgewerkt geheel wordt en monteren de installatie tot slot zowel in de gebouwen als in de grond. Doordat we alles in eigen huis maken, werken we met korte lijntjes en zijn projecten vaak zeer snel klaar.

Ons enthousiaste team bestaat uit meer dan 30 ervaren vakmensen. Onze vakkundige medewerkers voeren grote en kleine projecten uit voor de drink- en (industrie)waterindustrie. We beschikken over onze eigen productiefaciliteiten en grondverzetmachines en voeren uw project graag van A tot Z voor u uit!

 

Meer weten? Kijk op https://www.rookpijpleidingbouw.nl/